Cu oameni dragi prin Cetatea de la Alba Iulia


“Cetatea Alba Carolina e un fel de oras in oras”. Așa își începea Nebuloasa articolul, după vizita pe care a făcut-o la Alba Iulia în week-end-ul trecut. Ea și Ave13 au câștigat concursul pe care l-a organizat Liviu pe blogul său, având ca temă Cetatea din orașul nostru. Oamenii aceștia, alături de Somnulescu, câștigătorul unui concurs similar de pe blogul lui Andrei, au considerat că merită să își dedice o parte din timpul lor acestui subiect și de asemenea au considerat ca find tentant și premiul pus la bătaie.

Vreau să le mulțumesc în mod deosebit lui Liviu și Andrei pentru faptul că au găsit modalitatea de a promova orasul nostru cât mai bine în mediul online. În același timp mă bucur și pentru faptul că, prin intermediul lor, am ocazia să întâlnesc oameni deosebiți și astfel să creem niște legături care, în cele din urmă, ne vor ajuta foarte mult în demersul nostru. Trebuie să o spun sincer: de la început am simțit că Nebuloasa este un partener de discuție deosebit de plăcut și o prezență extrem de agreabilă. Sentimentele pozitive în acest sens au fost determinate și de referințele extrem de bune date de maka, dar în cele din urmă am constatat și personal că Nebuloasa a fost un fenomen de care e Alba Iulia avea nevoie 🙂 . Fără glumă acum , prezența unor bloggeri cu reputație în orașul nostru și care să vorbească despre experiența avută aici, nu poate fi decât un lucru bun, asta oricât de mult i-ar deranja pe unii.

A fost o plăcere pentru mine să mă plimb cu acești oameni prin Cetate și să le vorbesc despre istoria acestor locuri. Întotdeauna îi vom aștepta și pe ei și pe alții, cu drag și vom încerca să îi facem să se simtă cât mai bine.

Nu vreau să închei acest material fără să amintesc că duminică grupului nostru s-au alăturat încă trei prieteni dragi: Andrei Cismaru, Andreea, KorinaMS, care au dorit să respire puțin din aerul istoriei de la Alba Iulia.

Desigur, fără Marius și George
am fi fost ca cei trei muschetari fără D’Artagnan.

6 Responses to Cu oameni dragi prin Cetatea de la Alba Iulia

 1. Jorjh says:

  Eu vreau sa hotarasti cine e D’ si cine e Artagnan.

 2. somnulescu says:

  Mi-a facut placere sa cunosc un om care-si face treaba cu pasiune ca tine. Ma gandesc ca daca am reusi sa ne implicam mai multi la acest nivel ar iesi pana la urma ceva din tara asta 🙂

  • Drumul pe care am pornit e abia la inceput. Dar ceea ce s-a facut ma incurajeaza sa cred ca si un viitor demers in care sa aducem mai multi bloggeri in Alba Iulia, va fi tot un succes si impreuna cu alte actiuni, ne va ajuta sa construim un brand. Ne bucuram ca te numeri printre cei care ne sprijina sa facem din Alba Iulia – Cealalta Capitala.

 3. mariusrusu says:

  Frumos, frumos, prietene. Măi Emanuel, e clar! Tu ești plătit de bloggeri. Ca să promovezii Cetatea Alba Carolina. Nu există niciun dubiu. 🙂

  p.s. Înțeleg că eu îs D’, iar George e restul.

 4. dragos says:

  Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *