Limitless (2011) – merită văzut


De când cu internetul, foarte mulţi dintre noi am cam uitat de cinema, mai ales cei care locuiesc într-un oraş ca Alba Iulia, unde nu există cinematograf sau, dacă există, se află într-o stare atât de avansată de degradare încât mai bine te lipseşti de marele ecran. Trebuie să spun însă că, în urbea mea, vechiul Cinema Dacia va fi resuscitat şi se pare că va renaşte din propria-i cenuşă ca pasărea Phoenix, sub forma unui elegant Caffe Cinema 3D. Aştept să văd şi ziua aceea. În fine. Nu acesta este scopul articolului.

Ce voiam să spun este că şi eu, ca mulţi alţii, am cam ajuns la un fel de saturaţie cu filmele, în sensul că am cam văzut ce era de văzut şi acum aştept ceva nou şi interesant. Desigur, anumite filme bune, le revad cu plăcere, ştiţi voi, filmoteca de aur. De aceea mă bucur foarte mult când cineva mă ajută să găsesc un film bun, făcând o recomandare. Ei, asta fac şi eu acum.

Astăzi, draga mea soţie, a avut puţin timp şi a procurat un film la care să ne uităm în minunata dupamiază de duminică; nu am avut noi pop corn şi nu stăteam în cele mai comode fotolii, nici ecranul nu era prea mare iar intervenţiile juniorului erau mai dese decât pauzele de publicitate. Cu toate acestea, am priceput despre ce era vorba şi uite că am ajuns chiar să recomand acest film. Este vorba despre Limitless din acest an, un film care a venit cu o idee destul de simplă dar redată într-un mod foarte atractiv, aş putea spune. Vorba lungă sărăcia omului; nu o să vi-l povestesc iată trailer-ul, şi dacă nu l-aţi văzut până acum, căutaţi-l. Amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *