Asta vezi în Cetatea Alba Carolina


8 Responses to Asta vezi în Cetatea Alba Carolina

 1. Diana Alzner says:

  Sunt fantastice imaginile!

 2. Dragusin Emanuel Mihai says:

  Diana, mă bucur că îţi plac fotografiile. Le-am făcut după o conferinţă de presă în aer liber ce a avut loc în şanţurile Cetăţii. Am fost inspirat de Romulus Oprişcan, care are nişte fotografii superbe, chiar dacă sunt prelucrate, cu Cetatea Alba Carolina.

 3. sushii says:

  ma bucur pentru tine ca ai primit anl domnu Dragusin. Ma intreb cat de mult l-ai pupat pe hava in fund~!

 4. @sushii hai sa ne intalnim sa iti potolesc curiozitatea. In spatele unui id fals toti sunteti curajosi si faceti dreptate

 5. sushii says:

  stiu totul despre cum ai primit ANL nepotel.
  cat despre intalnire, heh la orice ora doresti pupincuristule, “dupa ce termini de lins la fundu lui Hava”! nu cred ca vrei sa ma cunosti. nu ma cunosti , eu insa te cunsoc si s-ar putea sa te trezesti lat cand te astepti mai putin daca mai ameninti lumea.

 6. Esti un tip foarte curajos daca te ascunzi sub un pseudonim. Eu nu te-am amenintat, dar tu poti sa o iei cum vrei. E foarte comod sa spui ca te cheama Pilaf si sa injuri si sa jignesti. Uite, nu renunt la ideea de a te intalni chiar daca tu ma ameninti. Oricum, sa ma lovesti cand ma stept mai putin, astfel incat sa ma trezesc lat, ma determina sa cred ca esti vreun interlop. Un tip onest accepta o confruntare deschisa, nu lovituri pe la spate. Haide sa vedem cu ce te-am suparat asa de tare. Pentru ca daca ne limitam la aceste comentarii nu am rezolvat aproape nimic. Tu esti un oarecare individ, care mi-a lasat niste comentarii si eu sunt unul care a luat un apartament ANL. Atat. Sincer, nu ma afecteaza ce ai scris si cred ca nici pt tine nu conteaza ce am scris, dar poate intr-o discutie ajungem undeva. Ce zici?

 7. Pe tine nu te-ar deranja anumite comentarii negative? Totusi eu te-am luat in serios, chiar daca, de la inceput, ai avut o exprimare deloc politicoasa. Puteam sa nu aprob comentariile si sa imi vad de treaba. Exprimarea mea ”hai sa ne intalnim sa iti potolesc curiozitatea”, a fost determinata de provocarea ta, dar nu m-am gandit nicio clipa la ceva violent. Chiar nu merita. Nu as avea de ce sa ma justific in fata unei persoane pe care nu o cunosc, dar uite, iti spun: am depus cerere pt ANL din 2004; intre timp m-am casatorit si am un copil. Inca mai am bonul de inregistrare al dosarului, din 2004. In presa nu mai lucrez de ceva timp, dar daca ai date care pot sa confirme ceea ce spui, nu iti va fi dificil sa le faci publice. Alba 24, Informatia de Alba, Adevarul, Albaiulianul, Pro Alba sunt sigur ca s-ar bucura sa puna mana pe un material interesant pe aceasta tema. Sa pornesc eu o ancheta pe tema ANL-urilor din Alba ar fi chiar hilar. Am dat reply, pt ca emisiune nu mai pot face. Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *