Monthly Archives: November 2011

11even – mai bogat cu 11 experiente

Mâine se împlinește o săptămână de la evenimentul 11even, care a avut loc în 10 orașe din România, printre care și Alba Iulia. Trebuie să scap de stilul colocvial. Haideți să vă spun cum a fost. Totul a început cu un telefon pe care l-am primit de la Ovidiu Neamțu – fondatorul  conceptului 11even. M-a întrebat dacă vreau să fiu coordonatorul evenimentului în Alba Iulia. A fost ales orașul nostru după ieșirea Craiovei din listă. Am acceptat. O dată pentru că îl cunoșteam deja pe Ovidiu de la un eveniment mai vechi și mi-a făcut o impresie bună; apoi, pentru că am luat-o ca pe o provocare. Am avut ocazia să mă ocup de organizarea unui eveniment care se anunța a fi ceva interesant și frumos.

Am fost destul de stresat cu alegerea speakerilor, cu promovarea și cu toate celelalte chestiuni legate de eveniment deoarece activitatea mea din ultima perioadă s-a cam aglomerat. A venit până la urmă și ziua de 11.11.2011. Era ora 17 și câteva minute, veniseră cea mai mare parte a speakerilor și o parte din public. Aula Mica de la universitate nu s-a umplut, așa cum mi-aș fi dorit. Mai era mult până la cel de-al osutăunsprezecelea ascultător. M-am bucurat însă, când a venit Marius, iar mai târziu Andrei, care a trăit intens anumite momente; prezența lor m-a încurajat. Nu vreau să întind vorba. La 11even Alba Iulia au vorbit:

Andrei Nicolae Popa (elev în clasa a X-a la Colegiul Economic „ Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia, preşedintele Consiliului Elevilor din Alba Iulia, membru YouthBank) – l-am chemat pentru că m-a impresionat prin maturitatea de care dă dovadă la 16 ani, pentru cum vorbește și pentru că își urmează cu încredere visul.

Simona Chișiu (are cel mai mare grad dintre elevii de la Colegiul Militar Liceal din Alba Iulia) –